[10 APR] RO:MASSIVE#3 – GOJIRA, BLANOZ, INJEKTAH @ MIDI Cluj


UNUSUAL SUSPECTS si Club MIDI in colaborare cu Zile si Nopti prezinta:
SAMBATA 10 APRILIE 2010 ora 23:00
CLUB MIDI (str.Berariei 6) , Cluj-Napoca

RO:MASSIVE#3
Unusual Suspects prezinta un concept de eveniment pentru promovarea artistilor romani de muzica electronica.Fara limitari stilistice , RO:MASSIVE is propune sa stimuleze scena romaneasca si sa adune cat mai multi spectatori pentru creerea si intarirea unei comunitati guvernate de atitudinea pozitiva.
Editia de fata ii prezinta pe GOJIRA , unul din cei mai consecventi si populari artisti de muzica electronica din Romania, BLANOZ – proiect live care a reunit incepand cu anul 2002 valori ale scenei underground autohtone si INJEKTAH – promoter al culturii reggae in Romania , pe care o sustine prin stiluri muzicale de la roots la dubstep si jungle de peste 10 ani!

GOJIRA
[Groove ++, RO]

www.myspace.com/gojira83

BIO
Gojira este unul din cei mai carismatici dj de electro-breakbeat din scena romaneasca.
S-a afirmat in scena de muzica electronica alaturi de Kosak in anul 2004.In materie de productie Gojira & Kosak apar pe compilatii autohtone si din strainatate si pregatesc primul lor material discografic . De asemenea , apar si colaborarile cu artisti autohtoni ca si Timpuri Noi, Omul cu Sobolani, Da Hood Justice, Dagga sau Sistem
A facut parte din echipa Selectro la Activ FM.
A aparut pe scena alaturi de : Faithless, Black Sun Empire,Plump DJs, Stanton Warriors, DJ Food, Unkle, Scratch Perverts

BLANOZ SOUNDSYSTEM
www.blanoz.com

BIO
Blanoz a aparut in 2003, sub numele de BLANOZ DISTRUZOS, un proiect artistic initiat de catre ATI si SULTAN, ce in scurt timp s-a transformat intr-o trupa “all star” de jam-session, careia i s-au alaturat artisti invitati din zona underground, reprezentanti ai scenelor de hip-hop si electro.
Au urmat aparitiile memorabile ale trupei in Web Club si Green Hours, la care au participat nume precum Dru Klein, Vexxatu Vexx si Pacha Man la microfon, dar si membri a altor proiecte de drum’n’bass si electro.
Un moment interesant ce a urmat a fost acela cand doua inregistrari din studio au ajuns in mainile fanilor care au facut ca, in mod inevitabil, piesele sa fie raspandite “la liber” pe Internet, unde pot fi gasite si in ziua de azi.
Chiar daca acest lucru a contribuit consistent la popularizarea trupei, prestatiile live au ramas elementul definitoriu al Blanoz, care a continuat sa apara pe scena romaneasca de clubbing, dar s-a remarcat si prin prezente la diverse evenimente si festivaluri, cum este cazul celei de-a doua editie a Fanfest, pe 26 august 2005, cand, oarecum accidental, proiectului i s-a alaturat MC Bean, cu care ulterior s-au si inregistrat cunoscutele piese “Te provoc” si “Jumatate tu, jumatate nu”.
Varianta BLANOZ SOUNDSYSTEM ii include pe ATI DE CHILE, MELAK , MANDELA si MC AGENT.

INJEKTAH
[Fiyah Burn Sound, TIMISOARA]

www.myspace.com/injektah

BIO
INJEKTAH este unul din primii promoteri ai culturii reggae in Romania.Inginer de studio, producer, dj , scratcher, instrumentist, portofoliul sau include o gama vasta de cunostinte si modalitati de exprimare muzicala.Genurile abordate sunt roots reggae, dancehall, jungle, dubstep si chiar world music. A colaborat cu multi artisti ai scenei underground , in evidenta iesind albumele produse pentru Pacha Man, seturile si jamsessionurile istorice alaturi de DJ VASILE, showurile incendiare alaturi de FIYAH BURN SOUND sau expeditiile tropicale alaturi de DUBASE, LEYZABOY si BABALONIA SOUNDCLASH.
Un dj care te poarta intr-o lunga calatorie in sunet, INJEKTAH aprinde orice public sau ring de dans!

PRET BILET: 10 RON

Club MIDI Cluj
– Capacitate 1200 persoane
– Soundsystem Surround Funktion One!
– 25 proiectoare + visuals de ultima generatie
– Scena 2 – “THE DUBLAB”
– Aer conditionat
– Garderoba gratuita
– Intrare +18 ani!
– Atitudine pozitiva , NO VIOLENCE, NO POGO!
www.clubmidi.ro

More info @ drumandbass.ro

Advertisements
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: